Boala de care suferă Raluka. Artista a făcut dezvăluiri șocante: „Aș putea face infarct oricând”

 

Boala de care suferă Raluka. Artista a făcut dezvăluiri surprinzătoare în podcast-ul lui Damian Drăghici. Cântăreața și-a îngrijorat fanii după ce a mărturisit că suferă de o boală care îi poate afecta viața oricând. Despre ce afecțiune este vorba?

Raluka este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Cântăreața de 32 de ani este extrem de iubită de oameni, iar piesele ei au ajuns mereu în topul celor mai bune melodii. Invitată în podcast-ul lui Damian Drăghici, Raluka a vorbit despre viața și cariera ei, șocându-i pe fanii săi după ce a mărturisit că suferă de o boală mai puțin obișnuită. Vedeta a spus că suferă de acluofobie, o frică paralizantă de întuneric sau de locuri întunecoase.

Câștigătoarea de la Asia Express, sezonul 1, a dezvăluit că îi este foarte frică de întuneric, și ar putea face oricând un infarct. „Încerc să fiu din ce în ce mai bună, ca om şi ca artist. Asta ştiu eu despre mine. Din păcate, mi-aş dori să fiu mai mult personaj. Să fiu cool, drăguţă, mereu cu zâmbetul pe buze.Nu prea îmi place să fiu vulnerabilă, oamenii nu prea ştiu cine sunt eu. Îmi este frică de întuneric, aş putea face infarct oricând, dacă se sting toate luminile aici, în platou. Încerc să-mi înving fricile”, a spus Raluka, în cadrul podcast-ului de pe Youtube.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest