Bogdan de la Ploiești nu mai știe cum să-și răsfețe iubita! Cadou de zeci de mii de euro: „Ești Cristina a lu BDLP, așa că meriți totul!” / FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Manelistul nu se uită deloc la bani atunci când este vorba de partenera lui. Cristina Pucean a avut parte de un cadou de-a dreptul spectaculos de ziua ei.

Bogdan de la Ploiești nu ratează niciun moment să-și răsfețe și să-și arate dragostea pentru iubita lui. Cum marți a fost ziua Cristinei Pucean, manelistul a pregătit o surpriză de-a dreptul extravangantă pentru dansatoarea care a împlinit 29 de ani: i-a cumpărat un Mercedes roz!

 

Cântărețul de manele a divulgat pe conturile personale de socializare cadoul pe care i l-a făcut iubitei. „Încă o surpriză pentru asta lu' BDLP. Să aveți subiect de bârfă😃 Să te bucure Dumnezeu de ea! Ești Cristina a lu BDLP, așa că meriți totul!” a scris artistul la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram.

 

Cu două zile în urmă, Bogdan de la Ploiești și-a scris iubirea ce i-o poartă Cristinei Pucean în online: „La mulți ani, iubirea mea! @cristinapuceann eu nu am ce să spun, decât că te iubesc sincer! Așa a făcut Dumnezeu să ne îndrăgostim, iar El știe mai bine ce planuri are pentru tine! Sunt fericit și chiar mă mândresc cu tine, mulți nu știu cine ești cu adevărat și câteodată judecă cum vor ei, dar eu voi fi lângă tine mereu, așa cum am fost și până acum!!! Să fii sănătoasă, că de restul am eu grijă 😉.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest