Bogdan Mocanu s-a despărțit de Miruna Milu!

 

Dacă în urmă cu ceva timp Bogdan Mocanu și modelul de pe OnlyFans dădeau primul interiviu împreună despre relația lor, acum Miruna Milu a fost de una singură. Blondina a dezvăluit de ce nu mai formează un cuplu cu artistul. Ce s-a întâmplat.

În exclusivitate pentru Xtra Night Show, Miruna Milu a mărturisit că nu știe ce mai face Bogdan Mocanu, pentru că artistul nu a mai vrut să îi răspună nici la telefon, dar nici măcar la mesaje. Modelul de pe OnlyFans a ținut să precizeze că îl sună pe acesta de două zile.

Miruna Milu îi găsește scuze artistului, considerând că poate ar fi greșit ea cu ceva ori ar fi cu o altă femeie. După ce l-a sunat și a văzut că nu îi răspunde, modelul s-a decis să îl lase pe Bogdan Mocanu să o caute.

„Nu știu ce face (n.r. Bogdan Mocanu), nu îmi mai răspunde de două zile la telefon. Nu știu dacă l-a deranjat cea sau s-a întâmplat ceva. I-am dat mesaj, l-a sunat, nu mi-a răspuns și atunci am zis <<Ok, o să mă cauți tu>>. Aștept să mă caute, poate e ocupat, poate e cu vreo gagică, cine știe. Nu ne-am făcut planuri, am fost la el acasă, ne-am vizitat, ne-am cunoscut, am ieșit și acum nu ne mai vorbim”, a mărturisit Miruna Milu, pentru Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest