Bogdan Mocanu se teme că rămâne fără braț, după ce a fost tăiat cu maceta: „Rana nu prea arată bine"

 

Bogdan Mocanu se află la un pas de a rămâne fără braț, după ce a fost rănit cu o macetă, într-un club. Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” s-a lăsat pe mâna medicilor de la Spitalul Floreasca, după ce medicul din Constanța, care i-a acordat primul ajutor, mai rău i-a înrăutățit situația. Artistul susține că medicul respectiv i-a vorbit pe un ton ridicat și nu și-a făcut bine treaba.

“În momentul de față, rana nu prea arată bine, pentru că am ajuns la Urgențe, am ajuns puțin recalcitrant și, sincer, am vorbit cam urât cu medicii de acolo, în schimb era datoria lor să își facă treaba bine, și tocmai de asta am fost și supărat, la momentul respectiv. Medicul care m-a cusut a fost un pic mai recalcitrant, să zic așa. Nu mă deranjează că a fost recalcitrant medicul cu mine, ci pur și simplu mă deranjează că nu și-a făcut treaba bine, pentru că am ajuns în București la Floreasca, la Urgențe și când mi-au dat pansamanetul jos și au văzut ‘opera de artă’ au zis că nu e ok”, a mărturisit Bogdan Mocanu, la Antena Stars.

Acum, Bogdan Mocanu se teme că și-ar putea pierde brațul. 

“Trebuie să mă duc să îmi facă anestezie, să îmi scoată tot ce mi-au făcut cei de la Constanța și să coasă, din nou, mai îndeaproape. Am încărcat poza pe un grup din America, pe care se postează răni mai grave și acolo toată lumea a început să scrie că separat de cusătură, eu fiind diabetic dacă se infectează cumva rana și se face vreo cangrenă, poate să conducă și până la amputarea brațului”, a adăugat artistul.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest