Bogdan, vizitat de ispita Oana în dormitor: „Simți nevoia de o îmbrățișare?”

 

Atmosfera s-a încins pe insula băieților. Cum a reacționat iubitul Celiei când s-a trezit cu Oana Monea pe patul său.

 

Bogdan a avut parte de o vizită – fulger, chiar în dormitor, din partea ispitei Oana Monea. Fata a vrut să știe dacă acesta este ok, având în vedere că era singurul concurent de pe „Insula Iubirii” care nu a participat la petrecere. „Ești ok? Ai nevoie de o îmbrățișase? Ești singurul care nu a venit jos. Nu vrei să vorbești cu nimeni?”, s-a interesat fata de starea tânărului.

 

Bogdan nu a cedat tentației, bătându-se, din câte se pare, cu șanse mari la primul loc, în topul celor mai fideli concurenți din noul sezon al show-ului Insula Iubirii. Drept urmare s-a arătat deranjat de tentativa Oanei de a-i afla starea de spirit și a respins-o cu vehemență. El vrea cu orice preț să-i rămână fidel Celiei, refuzând îmbrățișarea Oanei. .

 

A doua zi, cei doi au vorbit despre incident cu ceilalți concurenți și celelalte ispite, iar Oana l-a asigurat pe Bogdan că nu o să mai repete gestul. Totuși, ispitele au încercat să-i explice tânărului că blondina nu a făcut altceva decât să încerce să-I ridice moralul, dar el a rămas la aceeași părere. Se pare că a considerat că atenția pe care i-a oferit-o tânăra nu și-a avut locul. „Nu am fost supărat, dar nu mi s-a părut ok. Voi puteți să ziceți ce vreți, eu am părerea mea”, le-a spus Bogdan ispitelor.

 

După gestul concurentului, Ispita Antonela a spus că nu va încerca vreodată să cucerească reduta Bogdan: „Este o provocare pentru noi pentru că bat în retragere. Cu Bogdan n-am interacționat deloc în patru zile. Unicul cuvânt pe care ni l-am zis a fost „Bună”, iar eu nu am ce vorbi cu un om care e atât de închis”. Bogdan a vizionat cu o zi înainte de incidentul cu Oana din dormitor, sărutul pasional al Celiei cu Cerasela, o altă concurentă de pe Insula Iubirii.

În cel de-al treilea episod de la Insula Iubirii - sezonul 6, băieții au avut de făcut câteva alegeri pentru viitoare întâlniri. „Decizia mea este influențată de ultimele 10 minute, vreau să ies la date cu Bianca”, spune Alex. Bogdan a ales-o pe Anamaria, Rareș pe Karina, iar Rei pe Laris.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest