Brad Pitt a uitat-o definitiv pe Angelina Jolie. Celebrul actor s-a cuplat cu o artistă cunoscută

 

Brad Pitt a uitat-o definitiv pe Angelina Jolie. Celebrul actor are o nouă iubită. Brad Pitt a divorțat de Angelina Jolie de șase ani, iar împreună au șase copii. De atunci, actorul nu a mai avut relații oficiale, dar acum formează un cuplu cu o celebră artistă.

Angelina Jolie și Brad Pitt au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din întreaga lume. În 2016, cei doi au divorțat cu mare scandal, iar ani la rând s-au întâlnit la tribunal, luptându-se pentru custodia copiiilor lor. Recent, actorul a fost surprins alături de noua sa iubită. Starul s-a îndrăgostit de cântăreața suedeză Lykke Li, care locuiește la câteva case distanță de el.

În vârstă de 58 de ani, Brad Pitt are o relație cu vecina sa, cântăreața Lykke Li, 35 de ani. Cei doi s-au iubit în secret, iar recent au fost surprinși împreună. În urmă cu câteva zile, Brad și Lykke au fost văzuți împreună într-un local. Potrivit zvonurilor, cei doi au început să petreacă timp împreună de la jumătatea anului 2021. Au reușit să nu fie descoperiți mult timp fiindcă locuiesc aproape unul de celălalt. Lykke este cunoscută pentru lansarea melodiei ”Possibility for The Twilight Saga: New Moon. Ea are un fiu, Dion, de cinci ani, cu artistul Jeff Bhasker.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest