Brigitte nu o iartă pe Raluca Podea! Ce sumă i-ar fi cerut ca daune morale: ”Trebuie să plătească pentru ce face”

 


Raluca Podea a decis să continue procesul cu Brigitte Pastramă, după ce aceasta ar fi jignit-o în repetate rânduri. În cadrul unui interviu a vorbit deschis despre ceea ce se întâmplă la momentul actual între ele.

Raluca Podea a declarat că s-a săturat de acuzațiile și jignirile brunetei, astfel că a apelat la Justiție pentru a opri acest lucru. Blondina spune că vrea să i se facă dreptate neaparat, întrucât fiul ei a avut de suferit mult din această cauză.

Totodată, Raluca Podea a ținut să precizeze că înainte imaginea sa era una curată, motiv pentru care Brigitte Pastramă trebuie să plătească pentru faptele ei și acuzațiile pe care le-a făcut.

”Nu vreau să comentez acest proces, continuă, e pe rol. Au fost acuzații grave, copilul meu a suferit. Am încredere că Justiția Română îmi va face dreptate. Înainte de scandalul cu ea, aveam o imagine curată, nu am apărut de mână cu vreun bărbat celebru, mi-am crescut singură fiul. Fiecare trebuie să plătească pentru ce face!”, a spus Raluca Podea pentru Ego.ro.

Potrivit sursei citate mai sus, Raluca Podea ar fi cerut daune morale în valoare de 100.000 de euro de la Brigitte Pastramă, însă nu a vorbit despre acest subiect.

Cât despre divorțul dintre Brigitte Pastramă și Florin Pastramă, Raluca Podea a declarat că nu o interesează și nu vrea să mai audă de cei doi.

”Nu mă interesează divorțul lor, am o altă viață. Nu vreau să mai aud de ei”, a mai zis ea.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest