Brigitte Pastramă și-a topit acidul hialuronic din buze: „Eram un dezastru”

 

În anul 2022, Brigitte Pastramă este pusă pe schimbări mari. După ce a început să țină dietă și să meargă la sală, fosta soție a lui Ilie Năstase și-a topit acidul din buze și și-a schimbat fațetele dentare.

Mulți spuneau, inclusiv soțul ei, că vedeta a exagerat cu mărirea buzelor, iar la un moment dat aceasta chiar a apelat la o intervenție de remodelare a buzelor. Acum, Brigitte Pastramă surprinde pe toată lumea cu decizia pe care a luat-o, mai exact de a-și topi acidul hialuronic. 

Fosta soție a lui Ilie Năstase a hotărât să își schimbe și fațetele dentare, în urma problemelor stomatologice pe care le avea. Ea a ales același medic la care a apelat și soțul ei, Florin Pastramă. Pe rețelele de socializare au apărut imagini cu Brigitte Pastramă cu noul său zâmbet, însă mulți au criticat-o din cauza buzelor mult prea voluminoase. Spre surprinderea tuturor, doctorul care a avut grijă de vedetă le-a anunțat pe cele care au criticat-o pe aceasta, că i-a topit acidul hialuronic și îi va da o nouă formă buzelor sale.

 „Ai putea să-i repari puțin și buzele. Nu am fost răutăcioasă și eu mi-am injectat buzele la domnul doctor și știu cât de frumos lucrează. A fost o sugestie, un sfat, nu răutate. Pentru că e mai mult decât evident, dacă ai spirit de observație (estetic), că ar trebui intervenit”, a fost mesajul lăsat de către o doamnă pe una dintre rețelele de socializare. „Este în proces, am topit acidul, dar durează mult până să ajungă la un rezultat estetic frumos”, a fost răspunsul medicului care s-a ocupat de Brigitte Pastramă.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest