Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat. Cum s-au dat de gol, în fața tuturor

 

Dovada că Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat. Vedeta și actualul ei soț n-au mai ținut cont și au făcut o postare controversată, în mediul online. Așa, internauții au realizat că cei doi s-au împăcat, din nou, după ce bruneta anunțase că divorțează. Cum s-au dat de gol, în fața tuturor?!

Brigitte a fost cea care anunța că relația lor este pe butuci și că nimic nu mai merge bine. Vedeta spunea că s-a despărțit de soțul ei și că este singură.

„Sunt persoane care m-au deranjat enorm prin mocirla în care m-au târât în ultimii trei ani. Eu nu mai am bărbat, eu sunt singură. de când am luat decizia să-l am pe Florin lângă mine, am fost târâtă în foarte multe mizerii care nu mi-au aparținut. (…) Am fost de prea multe ori pusă la un loc cu persoane care nu au avut ce să caute lângă mine, în preajma mea. (…) Am decis să merg mai departe singură', spunea Brigitte Pastramă, pentru Antena Stars.

Când toți se așteptau să fie despărțiți, Brigitte și Florin i-au surprins pe mulți. Cei doi au postat, pe conturile lor de Instagram, faptul că se uită, în același moment, la același film. Acest lucru nu poate fi decât o dovadă a faptului că lucrurile se îndreaptă spre bine și că poate cei doi au mai avut de discutat. Brigitte Pastramă anunța că nu mai este împreună cu soțul ei și că vrea să-și vadă de viață, singură. Ei bine, lucrurile se pare că au luat o nouă întorsătură, ținând cont de postările făcute de aceștia în mediul online.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest