Britney Spears e însărcinată! Cine este tatăl copilului

 


Britney Spears nu-și mai încape în piele de fericire, după ce a aflat că va deveni mămică pentru a treia oară, de data aceasta cu logodnicul ei, Sam Asghari. Vestea a fost dată chiar de artistă, pe rețelele de socializare. Artista a lipsit o bună bucată de vreme din mediul online, însă acum fanii au aflat și motivul absenței sale.
Britney Spears le-a povestit fanilor că nu se aștepta să rămână însărcinată. Inițial, vedeta a crezut că s-a îngrășat de la mâncare, dar în urma unui test de sarcină a aflat că ea și iubitul ei vor avea primul copil împreună. 

După aflarea veștii că va deveni mămică din nou, celebra artistă a decis să aibă mai puține apariții în spațiul public, mai ales că paparazzi sunt mereu pe urmele ei. 

„Am slăbit mult ca să merg în excursia din Maui, iar acum urmează să pun totul la loc.. M-am tot gândit: oare ce se întâmplă cu stomacul meu?! Soțul meu mi-a zis că e de la mâncare, dar am făcut un test și.....ei bine, vom avea un copil!

Crește pe zi ce trece (burta n.r). Dacă sunt doi copii acolo, o iau razna! Nu voi mai ieși atât de mult din casă din cauza paparazzilor. E greu, pentru că atunci când am mai fost însărcinată, am avut depresie perinatală, e absolut oribil. Femeile nu prea vorbeau despre asta pe atunci..

Acum nu mai e așa, ii mulțumesc lui Iisus. De data asta am de gând să fac multă yoga, chiar și în fiecare zi!”, a fost mesajul vedetei internaționale.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest