Bucurie mare în showbiz! Celia a născut o fetiță!

 

Motiv de bucurie pentru proaspăta mămică! Celia traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei, asta după ce în urmă cu câteva ore a adus lume cel de-al doilea copil. Vedeta este mamă de băiat deja, iar astăzi a născut și o fetiță perfect sănătoasă.

Celia și soțul ei, Ardeli Ancuța au o relație de peste 10 ani, iar cei doi au devenit părinții unui băiețel acum șapte ani, iar acum vedeta traversează din nou cea mai frumoasă perioadă din viața ei, asta după ce în urmă cu puțin timp a adus pe lume o fetiță.

Ultima săptămână de sarcină a fost destul de dificilă pentru Celia, asta după ce a mărturisit la Antena Stars că a luat peste 20 de kilograme pe parcursul sarcinii.

„Aceste zile sunt epuizante pentru că burtica mea este foarte mare și dorm foarte, foarte greu, mă mișc greu, am dureri, presiune ... ușor nu este. Majoritatea graviduțelor știu că ultima săptămână e cea mai grea, dar gândul că mai este doar o săptămână mă încântă și îmi dă putere. (...) Acum am presiune puternică, dureri de oase și pe lângă asta au fost din urmă multe care au pus presiune pe mine, dar cred că vine o binecuvântare mare”, a transmis Celia, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest