Bunica Aspazia, Paula Chirilă și Ela Voineag îl iau la roast pe Cătălin Bordea, duminică, la iUmor

 

Cătălin Bordea, juratul-surpriză al celei mai noi ediții iUmor, va avea parte de tratamentul specific emisiunii, „botezul” roast-ului, duminică, de la 20:00, la Antena 1.

Ediția iUmor din acest weekend îl va aduce în juriu pe unul dintre cei mai cunoscuţi stand- upperi din România, Cătălin Bordea. Juratul-surpriză al ediției va fi ținta glumelor acide ale bunicii sale, Aspazia, ale Paulei Chirilă și ale Elei Voineag. „Cel mai mare dușman al lui Bordea în această seară a fost bunica Aspazia. Când Cătălin și-a dat seama ce se întâmplă, s-a temut că bunica va spune tot”, a declarat Cheloo. „Bunica a fost cea mai tare!”, a comentat Delia la roast-ul bunicii Aspazia. Paula Chirilă s-a reîntors la iUmor, de această dată pentru a glumi pe seama celui mai nou membru din juriu. „Cred că va fi surprins să mă vadă. Am foarte mari emoții pentru că una este să prezinți un material unui telespectator, și cu totul altceva este să prezinți același material în fața unui om de meserie, care automat are alte standarde”, a afirmat colega lui Cătălin de la Xtra Night Show. „Eu sunt cadoul tău de bun-venit!”, a spus Ela Voineag, când a pășit pe covorul roșu. „ Este a treia oară când îl roast-uiesc pe Bordea și m-am bucurat tare mult de invitația de a mai face asta încă o dată”, a adăugat aceasta. Duminică, începând cu ora 20:00, telespectatorii pot urmări roast-ul juratului Cătălin Bordea, la iUmor.

Cel de-al doisprezecelea sezon iUmor este unul complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, sezon 12 aduce în fiecare ediție un nou jurat surpriză la pupitru, care va asista și va analiza numerele unei zile întregi de filmare.


 


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest