Gherghina Gaspar a pregătit o rețetă pe care o îndrăgea încă din copilărie, care a stârnit reacții diverse în rândul juraților.
articolul continua dupa recomandari
Bunica Mariei Paraschiv, Gherghina Gaspar, a venit în platoul Chefi la Cuțite decisă să-i impresioneze pe jurați: „Vreau să îi cuceresc pe chefi! Nici nu mă las! Păi de ce am venit?!”. Femeia a pregătit o tocăniță de cartofi servită cu murături, o rețetă dragă din copilărie, însă reacțiile juraților nu au fost cele așteptate.
La mijloc a fost chef Richard. „Richard, au sărit pe tine ca niște lei! Ce aveți cu copilul?”, a reacționat bunica Gherghina Gaspar imediat după discuția aprinsă dintre jurați. „Încerc să îl aduc pe calea cea bună, doamnă! E foarte talentat, e cel mai bun, dar trebuie să învețe despre gustul românesc”, a explicat Alexandru Sautner.
Maria Paraschiv și-a ajutat bunica în bucătărie. Atunci când a concurat, ea și-a spus povestea impresionantă de viață. ”Tatăl meu a apărut în viața mea. Părinții mei sunt divorțați de când eram eu foarte mică. Tatăl meu nu a luat parte la creșterea mea. La vârsta de 19 ani a venit în țară, am spus să dau o șansă relației noastre. Un văr de-al lui a trebuit să ia un restaurant, l-a sunat pe tata și i-a propus tatăl meu să devină asociat cu el. Din nevoie am intrat în bucătărie, pentru că nu aveam suficient personal.”, a declarat Maria Paraschiv, la Chefi la cuțite
⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc