Cabral, critici la adresa politicienilor pe subiectul David Popovici! „E incredibil cât de multă scârbă pot provoca”

 

Prezentatorul TV a avut o reacție virulentă la adresa politicienilor care îl susțin pe sportiv după performanțele obținute.

 

David Popovici, 17 ani, a uimit pe toată lumea în acest an. A devenit dublu campion mondial la Budapesta, iar apoi dublu campion European la Roma, la probele de 100 m și 200 m liber. Practic, românul este cel mai rapid înotător din lume pe distanțe scurte.

 

”Sunt foarte mulțumit. Nu sunt în niciun caz dezamăgit că nu am bătut timpul lui Phelps. Am un sentiment, nu prea știu cum să-l descriu. 'Ah, încă o sutime', ăsta a fost primul gând. Dar nu are nimic. Am tot timpul din lume. Phelps, când a stabilit timpul, a făcut și record mondial. Cu pași mici ne îndreptăm în direcția pe care o dorim. Da, m-a obosit mai tare această finală, fiind a doua probă din program. M-a obosit neobișnuit de tare. Dar nu a fost cea mai grea cursă din viața mea. Cu siguranță a fost cea mai bună cursă la 200 de metri. Dar asta face parte din sport, din ceea ce facem noi”, a declarat David Popovici după triumful din capitala Italiei.

 

Dacă până să obțină marile performanțe statul român nu și-a îndreptat deloc atenția spre sportivul fenomenal, după ce a triumfat la Budapesta, guvernul i-a oferit 200.000 de euro din fondul de rezervă. Ciudat, dubla performanță de la Roma a fost recompensată cu o sumă mai degrabă derizorie, dacă facem comparația cu banii oferiți la începutul verii. Astfel, pentru faptul că a devenit dublu campion European a încasat aproximativ 15.000 de euro!

 

Fapt care l-a numulțumit pe Cabral, care a scris pe rețelele de socializare: „E incredibil cât de multă scârbă pot provoca politicienii care încearcă să bage un umăr în față călărindu-i sportivii de performanță ce vin acasă cu medalii. Politicienii ăștia fiind fix ăia care fură ca animalele din banii cu care ar trebui antrenați și pregătiți copiii României la orice fel de sport sau domeniu în care ar putea face performanță’’.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest