Când Andreea Mantea nu-i acasă, David face dezastru pe masă! Vedeta a avut șocul vieții: „Te-ai gândit tu că trebuie să îmi înfrumusețezi camera”

 

Andreea Mantea a avut parte de o surpriză neplăcută când a ajuns acasă de la muncă și a văzut că fardurile ei au fost folosite pe post de acuarele.

 

Prezentatoarea TV are o relație cu totul specială cu fiul ei David. Întreaga sa existență gravitează în jurul băiețelului, mai ales că ea a decis cu ceva vreme în urmă să-l crească singură. Firesc, la vârsta lui, mai face și câte o boacănă. Ca orice copil acesta este curios și profită din plin de absența mamei de acasă. Așa au stat lucrurile și seara trecută, când David s-a înfipt în fardurile mamei, pe care le-a pulverizat pe pereți.

 

 

 

 

Toate fardurile lăsate pe masa de machiaj au fost distruse de David, ba mai mult decât atât, și pereții camerei au fost murdăriți cu diferte produse comsetice, astfel că Andreea Mantea nu s-a putut abține din a-l certa pe fiul ei. "De ce este bine să ținem fardurile departe de copiii sau copiii departe de farduri. Nu mai râde, David. Uitați ce a făcut aici. Asta este o nimica toată. Te-ai gândit tu că trebuie să îmi înfrumusețezi camera. Nu ți-e mă rușine? Ai bagat degetele și ai făcut un dezastru aici. Ești și obraznic, ți-o iei și peste ochi", i-a spus vedeta.

 

David a apărut în viața Andreei Mantea din relația cu Cristi Mitrea. În vară, anul trecut, aceasta a decis să rupă total legătura dintre tată și copil, fiind nemulțumită de modul în care bărbatul se comporta cu cel mic.

 

”Mi-l aducea și era alt copil, era introvertit, nu mai vorbea, nu comunica. Acum nu se mai văd. Era alt copil și mă speria. El e un copil cu zâmbetul pe buze, întreabă tot timpul. Un copil care încetează să mai vrea să afle lucruri, să vorbească, nu este bine. Nu mai era copilul meu și nu înțelegeam ce s-a întâmplat. Practic chinuiam copilul și îl dădeam unui necunoscut. Și era atât de supărat…Când am luat eu hotărârea și am făcut așa cum am zis eu, așa a fost cel mai bine”, susținea, în vară, Andreea Mantea despre relația dintre David și Cristi Mitrea


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest