Când începe America Express - Drumul Soarelui. Va fi o premieră maraton de cinci zile

 

Așteptarea a luat sfârșit pentru telespectatorii de la Antena 1! Noul sezon America Express - Drumul Soarelui va începe în curând. Cel mai dur reality show din România revine pe micile ecrane și va fi o premieră maraton de cinci zile. Iată când începe America Express - Drumul Soarelui!

Când începe America Express - Drumul Soarelui? Aceasta este întrebarea care stă pe buzele telespectatorilor de la Antena 1, iar noi avem răspunsul mult așteptat. Va fi o premieră maraton de cinci zile. Iată când va începe emisiunea!

 

America Express - Drumul Soarelui, cel mai dur reality show din România, începe pe Antena 1 sâmbătă, pe data de 21 octombrie, de la ora 20.00. Noul sezon al emisiunii va avea o premieră maraton de cinci zile.

 

 

În săptămâna în care se va lansa, America Express se va difuza sâmbătă, ora 20:00, duminică, ora 21:00, iar începând de luni și până miercuri, ora 20:30. În a doua săptămână a show-ului, emisiunea revine la normal, astfel că va avea loc duminică, ora 21:00, iar luni, marți și miercuri, ora 20:30.

Show-ul se va desfășura pe două emisfere

Pentru prima dată la Antena 1, show-ul America Express se va desfășura pe două emisfere. Concurenții din acest sezon vor porni din Columbia, vor trece prin Mijlocul Pământului în Ecuador, iar destinația lor finală va fi Buenos Aires, Argentina.

Aceștia pleacă din Medelin, Columbia, fosta reședință a lui Pablo Escobar și ajung în țara lui Messi. Parcursul concurenților va fi unul foarte interesant, plin de experiențe de neuitat și multe dificultăți de trecut. Echipele noului sezon America Express vor trăi o aventură senzațională în Columbia, vor învăța să trăiască o pasiune de neuitat în Argentina și vor cunoaște triburile din Ecuador.

Alexia și Aris Eram, George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și Cătălin Țociu, Iulia Albu și Mike, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene și Sonia Simionov, Sânziana Negru și Laura Giurcanu, Ada Galeș și Antoneta Galeș sunt concurenții pe care îi veți vedea în noul show America Express, pe Drumul Soarelui


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest