Când tensiunea din timpul probelor afectează performanțele: cum au uitat Andreea Bălan și Andreea Antonescu ce aveau de făcut într-o misiune la America Express

 

Competiția America Express a ajuns la cea de-a zecea etapă, iar pentru Andreea Bălan și Andreea Antonescu, această probă a fost una dificilă. Cele două concurente au uitat ce aveau de făcut în timpul unei misiuni și au fost nevoiți să se întoarcă la Irina Fodor pentru a cere mai multe detalii. Proba consta în a găsi un palmier în care erau ascunse pungi ce conțineau versuri din imnul României și al Columbiei. După câteva minute de la începerea probei, cele două concurente și-au dat seama că nu știu la ce trebuie să fie atente și au revenit la Irina Fodor pentru a cere ajutor. După ce au găsit palmierul corect, cele două au continuat cu proba, însă timpul pierdut le-a costat scump, fiind depășite de ceilalți concurenți.

Andreea Bălan a recunoscut că întreaga situație le-a luat ceva timp și că au încercat toți copacii strâmbi, săpând la fiecare dintre ei, fără a găsi punga cu versurile imnului. În cele din urmă, cele două concurente au reușit să găsească palmierul corect și să continue cu proba, dar au pierdut mult timp și au ajuns pe ultimele locuri în cadrul acesteia.

„Ne-a luat ceva timp. Am luat o jumătate de plajă, apoi am mers în partea cealaltă. Am luat toți copacii strâmbi la rând și am săpat la fiecare dintre ei, la rădăcină și am săpat cu mâna, cu piciorul, nu era nimic”, a spus Andreea Bălan. „Și ne părea rău, pentru că până în punctul acela, eram primele. Ne părea rău pentru că știam că e un singur copac, care corespundea 100% descrierii și ne-am întors tot la acela”, a mărturisit Andreea Antonescu

În ciuda acestor probleme, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au dat dovadă de perseverență și determinare, reușind să se concentreze și să treacă cu brio de următoarele probe.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest