Cântăreața Alina Radi, prietenă cu Iulia, despre fostul ei soț: „O diviniza...”

 

Cântăreața Alina Radi a fost prietenă cu mama din Timișoara, cea care s-a aruncat de pe bloc, și spune despre fostul soț al Iuliei că o diviniza pe mama copiilor. Nici artista și nici restul apropiaților ei nu-și pot explica tragedia, gestul necugetat al tinerei de 33 de ani fiind și acum sub semnul întrebării. Iată ce a mai spus interpreta de muzică populară despre tatăl copiilor Iuliei!

Cântăreața Alina Radi, prietenă cu mama din Timișoara, a spus despre fostul soț al femeii că nu doar că o iubea, ci că o divizina pe mama copiilor lui. Potrivit declarațiilor artistei, în prezent, Iulia și tatăl micuților erau ok și urmau să se recăsătorească. Nimeni nu se aștepta însă la gestul necugetat al tinerei de 33 de ani, care s-a aruncat împreună cu fiul și fiica ei de pe bloc, în urmă cu câteva zile.

Marți, 3 mai, un caz cutremurător a îngrozit întreaga țară. Iulia, o mamă de doar 33 de ani, s-a aruncat de pe un bloc cu 10 etaje, ținându-și în brațe copiii minori. Familia și apropiații ei sunt în continuare în stare de șoc și nu-și pot explica fapta femeii. Alina Radi, fosta iubită Nick Rădoi, a fost prietenă cu aceasta și a făcut declarații presei despre situația tinerei.

Alina Radi e o îndrăgită cântăreață de muzică populară din Timișoara. De altfel, ea e cunoscută și ca fosta iubită a lui Nick Rădoi. Se pare că interpreta și Iulia, mama care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii, au fost prietene. Solista susținte că tatăl copiilor tinerei de 33 de ani o diviniza pe Iulia și că o iubea enorm.

„Și-a iubit copiii foarte mult.(…) Urmau să se recăsătorească. Nu a dat niciun semn că s-ar putea întâmpla așa ceva. Copilul ăsta e un copil atât de bun, o iubea…. Nu că o iubea, o diviniza!', a susținut Alina Radi, conform protv.ro.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest