Care este al doilea prenume al lui Mihai Petre: „Nimeni nu știa asta, până acum!”

 

Secretul a ieșit la suprafață pe Drumul Împăraților la Asia Express. Mihai Petre a dezvăluit în drum spre  Bazilica Bunei Vestiri care este al doilea său nume.

 

Mihai Petre mai are un prenume, tot de arhanghel. Serbat în aceeași zi cu Sf Mihail. V-ați prins: Gabriel! Fapt devoalat de soțul Elwirei Petre în drum spre Bazilica Bunei Vestiri. „Gata, sunt Gabriel!”, a spus el. Mihai Petre a dezvăluit acest detaliu în mașină, iar șoferul nu a putut să treacă cu vederea numele Gabriel: „Sf. Gabriel?” „Da, mă cheamă și Gabriel. Nimeni nu știa asta, până acum”, i-a răspuns concurentul, cu zâmbetul pe buze. Așadar, acum s-a aflat numele întreg al concurentului: Mihai Gabriel Petre!

 

Mihai Petre și-a dezvăluit prenumele, așa cum am amintit, în drum spre Biserica Bunei Vestiri, lăcaș catholic din nordul Israelului. Legenda spune că în acest loc din Nazaret, Sf. Gabriel i-a dat vestea cea mare Fecioarei Maria, anume că va avea un copil!

 

Prima probă pe care au avut-o de îndeplinit în Israel a fost să realizeze o iesle, lucru care i-a pus în dificultate pe concurenți. Mihai Petre și Elwira au întâmpinat câteva probleme la cea de-a doua probă. Cei doi au ajuns în locația greșită, însă nu au renunțat la gândul de a ajunge printre primii la Irina Fodor. De asemenea, concurentul i-a dezvăluit soției sale că și-a propus să fie calm, chiar dacă nu sunt într-o situație tocmai plăcută. „Nu, acum eu o să-i iert pe toți. Să vezi cât de calm o să fiu toată etapa. Iert orice, uite din momentul ăsta.”, a spus Mihai Petre.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest