Care este componența celor trei echipe de la Chefi la Cuțite! „Mi-am dorit foarte mult…”

 

Se știu concurenții care se vor lupta pentru marele premiu de 30.000 de euro. Totodată, Irina Fodor a anunțat și cele trei culori ale echipelor.

Începe bătălia pentru marele premiu de la Chefi la Cuțite, în valoare de 30.000 de euro. Doar 18 concurenți au trecut mai departe după cea de-a doua probă de bootcamp, iar ei vor alcătui echipele celor trei chefi. Totodată, îndrăgita gazdă a show-ului culinar, Irina Fodor, a anunțat ce culori vor avea echipamentele.

Echipa de culoare roz, a lui Richard Abou Zaki, este formată din: Antonio Ștefănescu, Claudia Sauliuc, Andrea Recaldin, Geanina Crăciun, Dumitru Arun Vasile și Adnana Irimia.

Echipa de culoare verde, a lui Orlando Zaharia, este formată din: Alexandru Săbădeanu, Mihai Dragomir, Tatiana Găman, Lucica Susanu, Bogdan Năstase și Alexandra Veber.

Echipa de culoare galbenă, a lui Alexandru Sautner, este formaă din: Mario Mădălin Dumitru, Vlad Niculici, Iulia Maria Creangă, Ancuța Pop, Nicoleta Sima, Gabriela Lucuțar și Cătălin Țociu

Mihai Dragomir și-a dorit foarte tare să facă parte din echipa lui chef Ștefan Popescu, dar cum acesta a fost eliminat în etapa preliminară, fostul său cuțit de aur a ajuns în tabăra lui Orlando Zaharia. ”M-am pierdut. M-am uitat la el, el se uita la mine. Mi-am dorit foarte mult la chef Ștefan Popescu în echipă și gândul meu era doar la echipa cu el conducător”, a declarat Mihai Dragomir, cuțitul său de aur, la Chefi la cuțite.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest