Care este meseria lui Alex Velea: "Sper să nu profesez niciodată"

 

Alex Velea se bucură de o carieră de succes pe plan muzical, însă puțini sunt cei care știu ce facultate a terminat artistul și care este meseria pe care ar fi trebuit să o practice, dacă nu reușea cu muzica. 

"În anul 2006 m-am mutat definitiv în București, până atunci făceam naveta, pentru că am vrut să merg și la școală, în fine... Facultatea de Electromecanică, va pup colegi ingineri! Cu greu! Sunt inginer! Sper să nu profesez niciodată! Așa speră și toată Comisia de la facultate. Probabil o parte din colegii mei chiar fac treaba asta și o fac bine, sper că o fac bine!", a spus Alex Velea. 

Artistul și-a amintit un moment din studenție, în care a fost nevoit să-și pună în practică calitățile de inginer. Nu doar că nu a reușit, dar și-a dat seama că nu este făcu pentru această meserie. 

"Revenind la acel birou, trimis de ai mei, eu le-am zis să nu își facă griji că o să-l montez, erau așa niște bucăți de placaje și cu niște cepuri pe care trebuia să le prind! N-am fost în stare să fac asta! I-am cerut ajutorul prietenului meu Iulian Moga, aveam vreo 22 de ani și el vreo 21, împreună ne-am gândit că o să facem treaba asta! Sunt convins că am fost amândoi răsfățați de părinții noștri, care ne-au făcut cam tot până atunci, dar ne-am gândit că o să reușim împreună! Și la final n-am fost în stare să punem acele cepuri și l-am bătut în cuie! Jur!", a mai dezvăluit artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest