Carmela Popa, adusă în pragul disperării de preotul cu care dorea să se căsătorească! „Acum voi vorbiți cu o răposată!”

 

Carmela Popa a fost trădată în dragoste de logodnicul preot, care a pus-o într-o situație ingrată la începutul lui 2022.

 

Lanțul de iubire dintre Carmela Popa și preotul cu care plănuia să-și unească destinul s-a rupt la începutul lui 2022. Cei doi au petrecut împreună noaptea dintre ani, dar ce a urmat a întrecut toate așteptările și supozițiile vedetei, care spune acum că nu mai există nicio cale de împăcare între ei. Nu doar că a fost înșelată pentru a doua oară, ci ea a fost prezentată ca fiind moartă în fața unei alte femei.

 

În exclusivitate la Antena Stars, Carmela Popa a povestit tot ce I s-a întâmplat în ultima perioadă în relația cu omul lui Dumnezeu, cu care a rupt relația după ce a fost înșelată și amenințată în urma dezvăluirilor pe care le-a făcut. Chiar dacă nu cu puțină vreme în urmă plănuia să își lege destinele pe viață de fostul logodnic, acum ea se declară scârbită de tot ceea ce i s-a întâmplat în ultima perioadă.

 

 

''Acum sunt oripilată și efectiv scârbită de tot ce s-a întâmplat și de ultimul moment pot să spun că am primit un telefon de la o doamnă, domnișoară, nici nu știu cum s-o numesc, căreia el îi făcea curte oarecum, iar femeia s-a sesizat, s-a uitat în pozele lui de pe profil și a întrebat cine sunt. Iar el i-a spus că sunt fosta lui soție care a murit. Deci acum voi vorbiți cu o răposată. În urma ultimei noastre emisii, cred că s-a speriat un pic de tot ce se întâmplă, în urma telefoanelor unor oameni'', a declarat Camela Popa la Antena Stars.

 

Vedeta a mai dezvăluit un episod care pare de-a dreptul incredibil, cel în urma căruia a aflat că este înșelată. S-a întâmplat după ce finii ei au mers la preot acasă, dar l-au găsit în compania altei femei. Fostul logodnic preot le-a prezentat-o acestora pe respectiva doamnă drept viitoarea lui soție!

 

„E trist, dar adevărat tot ce se întâmplă. Din păcate, și eu am avut un șoc. Asta e viața, până la urmă ce să facem, nu te aștepți, dar se întâmplă. Trebuia să cununăm doi copii frumoși și în momentul în care acei copii au ajuns în casa noastră, unde locuiește, eu fiind la Brașov, s-a întâmplat să dea de o altă individă. Ei au crezut că e fata de la curățenie și s-au trezit, de fapt, că este prezentată de către el viitoarea lui soție. Oamenii au rămas șocați. Au început să-mi scrie atunci, erau șocați de tot ce se întâmplă”, a povestit Carmela Popa, la Antena Stars


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest