Carmen de la Sălciua, acuzată că a spart o căsnicie: „Își minte fanii cu nerușinare!”

 

La emisiunea Acces Direct, Bianca Corcheș i-a transmis un mesaj dur cântăreței după ce aceasta i-ar fi furat soțul.

 

Bianca Corcheș, o tânără din Arad, susține că artista Carmen de la Sălciua i-ar fi distrus familia. În urmă cu o săptămână, datorită unor postări pe Instagram, bruneta a aflat că soțul ei, cu care este împreună de mai bine de 2 ani, se află într-o relație cu celebra artistă de muzică de petrecere. În pozele publicate de artistă, Bianca a remarcat portofelul soțului, precum și reflexia acestuia în ochelarii de soare ai cântăreței.

 

Arădeanca a încercat să ia legătura cu Carmen de la Sălciua pe rețelele de socializare, dar spune că a fost rapid blocată de aceasta. Așa că Bianca Corcheș a răbufnit la Acces Direct: ”E falsă, își minte fanii cu nerușinare. Și eu am fost fana ei, am citit toate postările ei în care spunea că nu ar putea să aibe o relație cu un bărbat căsătorit. Vreau să știe că e căsătorit, dar e o falsă”.

 

Femeia ar face orice să-și salveze căsătoria, dar a declarat că soțul ei i-a cerut divorțul. “Mi-a spus să mă gândesc bine, cum să divorțăm, că el vrea să fie un om liber. Își dorește divorțul, să își refacă viața cu artista Carmen de la Sălciua. L-am implorat să nu facă asta, că între noi poate să fie cale de împăcare, dacă ne dorim să salvăm căsătoria noastră”, a povestit Bianca.

 

Prin apel telefonic a intervenit la Acces Direct și bărbatul care i-a cununat pe Bianca și soțul ei, iar nașul celor doi a precizat că el l-a încurajat pe finul său să aibă o relație cu Carmen de la Sălciua. ”Chiar eu la o petrecere m-am dus la Carmen și i-am spus că de ce nu se combină, că ea e divorțată, el aproape divorțat. Bianca știe foarte bine ce a făcut și din ce cauză finul meu a băgat divorț”, a spus nașul celor doi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest