Carmen de la Sălciua îşi dă în judecată fosta soacră: „Sunt sătulă până peste cap”

 


Carmen de la Sălciua este foc și pară pe fosta soacră. Cu toate că a îmbrăcat de curând rochia de mireasă pentru a doua oară, se pare că nu se poate bucura de evimentul cu pricina și nici de faptul că e în vacanță în Punta Cana,  alături de soț. Spunem asta pentru că artista vrea să o dea în judecată, pe mama Geta, fosta soacră,  după acuzațiile pe care aceasta  i le-a adus.

Cântăreața e  în luna de miere, alături de soțui ei,  Marian Corcheș. Se pare însă că nu prea se poate bucura cu adevărat de vacanță și asta din culpa fostei soacre. Mama Geta o acuză că l-a înșelat pe Culiță Sterp și nici despre actualul mariaj al cântăreței nu prea are cuvinte de laudă.

”Eu vă spun sincer, m-am supărat. Am iubit-o foarte tare, dar la fel de repede am dat-o la o parte. Eu le-am zis, i-am zis lui Culiță să nu divorțeze, să nu se ajungă la divorț. Bine, te-o înșelat băiatul meu, dar tu ai fost în stare să îl înșeli de o sută de ori! El era naiv, tânăr săracul. Păi, să ajungi să îți iei avocat, ce ai jurat tu acolo, în biserică? Eu i-am zis când a băgat divorț, să nu mergi acolo la divorț”(…) „Oare cât timp o să stai căsătorită, dacă ai stat un an și ceva cu Culiță?”,  a spus mama Geta, la scurt timp după nunta lui Carmen de la Sălciua cu Marian Corcheș.

În exclusivitate pentru Antena Stars, Carmen de la Sălciua a declarat că este deranjată de faptul că, din punctul ei de vedere, subiectul cu familia lui Culiță Sterp este de domeniul trecutului.

„Am vorbit despre fosta mea soacră. Eu, în general, nu prea vorbesc despre ei, pentru că nu am de ce. Este un subiect trecut, paradiscutat și s-a consumat foarte multă cerneală pe subiectul acesta. Nu merită să vorbesc, să dau o declarație defăimătoare, pentru că nu am de ce să defăimez pe nimeni”, a mărturisit cântăreața.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest