Carmen de la Sălciua se căsătoreşte: „Am spus da! Te iubesc la infinit!”

 


Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai iubite artiste din showbizul românesc. De-a lungul timpului, cântăreața a avut parte de multe dezamăgiri în dragoste. După divorțul de Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua nu și-a mai găsit liniștea pe plan sentimental. Aproape că își pierduse orice speranță, asta până când, în viața ei a apărut Marian, bărbatul care a făcut-o să creadă din nou în dragoste. 

La aproape un an de la relație, după multe speculații și controverse, bărbatul și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe Carmen de la Sălciua, în timp ce se aflau într-o vacanță de vis, în Dubai. Fără să stea prea mult pe gânduri, artista i-a răspuns partenerului său cu un mare DA!. 

La scurt timp după ce a fost cerută în căsătorie, Carmen de la Sălciua a împărtășit marele eveniment cu fanii săi, pe rețelele de socializare. 

De asemenea, artista a ținut să le arate fanilor săi și inelul prețios cu care a fost cerută în căsătorie. Cu siguranță partenerul său a scos din buzunar o sumă frumușică. Marian a ales un inel cu o piatră mare, de culoare galbenă, în formă de pătrat, iar în jurul acesteia se află diamante albe de dimensiuni mai mici.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest