Carmen de la Sălciua se mărită! Solista și Marian Corcheș și-au ales deja nașii: ”Să fie într-un ceas bun”

 

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș se căsătoresc. Evenimentul mult așteptat va avea loc mai repede decât s-ar fi crezut. Cunoscuta artistă și iubitul ei și-au ales deja nașii, iar aceștia au și acceptat. Carmen și Marian le-au făcut o surpriză frumoasă prietenilor, pe care-i vor drept nași!

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș urmează să se căsătorească, mai repede decât s-ar fi așteptat oricine. Celebra cântăreață și partenerul ei de viață au planuri mari de viitor. Cei doi au pregătit o surpriză frumoasă pentru prietenii lor, pe care vor să-i pună nași. Aceștia au acceptat imediat propunerea cuplului, fără să stea pe gânduri.

Marian Corcheș a cerut-o în căsătorie pe Carmen de la Sălciua, când au fost în Dubai, în vacanță. Artista este în culmea fericirii alături de Marian și trăiește cele mai frumoase momente din viața ei. Se pare că nunta va avea loc mai repede decât s-ar fi așteptat oricine.

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș urmează să meargă în fața altarului și să spună cel mai frumos DA din viața lor. Artista și partenerul ei de viață au pregătit o surpriză pentru prietenii lor, pe care i-au ales drept nași. Aceștia au acceptat imediat propunerea celor doi îndrăgostiți, imaginile fiind făcute publice de Carmen de la Sălciua. După ce au acceptat, au închinat toți un pahar de șampanie și s-au bucurat de frumoasele momente.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest