Carmen Harra, previziuni sumbre după moartea Reginei Elisabeta a II-a: „Acest eveniment va schimba viața pe care o știm...”

 

Carmen Harra a prezis decesul Reginei Elisabeta a II-a: „Acest eveniment va schimba viața pe care o știm. Veți vedea consecințele foarte curând”

„La începutul anului am vorbit despre faptul că în 2022 Regina Marii Britanii va muri. Și asta s-a și întâmplat astăzi. Asta e o știre mare, prieteni. Acest eveniment va schimba viața pe care o știm. Probabil vă veți întreba de ce, că e doar o regină. Dar e mult mai mult de atât și veți vedea consecințele foarte curând. Stați aproape”, a declarat Carmen Harra pe Social Media.

 Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viaţă joi, 8 septembrie, la câteva zile după ce a învestit un nou premier al Marii Britanii. Împlinise 96 de ani de ani în aprilie şi o domnie de peste 70 de ani.

Familia Regală a Marii Britanii a anunțat joi seara, pe canalele oficiale de social media, că Regina Elisabeta a II-a „a murit liniștită la Balmoral în această după-amiază”.

Anunțul oficial cuprinde și o referire la noul Rege al Marii Britanii: „Regele și Regina Consoartă vor rămâne la Balmoral în această seară și se vor întoarce mâine la Londra”, se mai arată în mesaj.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest