Carmen Șerban s-a despărțit după 6 ani de relație

 


Carmen Șerban, una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi din țară, a ales să pună punct relației cu fostul iubit. Artista a dezvăluit de ce s-a ajuns în acest punct, cel al despărțirii. Ce a mărturisit cu privire la bărbatul cu care s-a iubit ani la rând.

Deși totul părea roz în viața cântăreței, iată că realitatea este alta, de fapt. Carmen Șerban este singură după 6 ani. Artista și fostul partener au decis să ia o pauză, însă s-au despărțit, în cele din urmă.


Carmen Șerban susține că motivul despărțirii a fost acela că relația lor devenise toxică. Cei doi nu au ales să încheie povestea de iubire într-un mod neplăcut, așa că au decis să rămână prieteni.

„Nu am spus niciodată că nu mă implic pe lungă durată. Am spus că nu cred în instituția căsătoriei, la modul că ar putea fi onorată și respectată exact așa cum se presupune că ar trebui să fie: fără infidelități, fără interese meschine, etc. În momentul acesta sunt singură, după ce am încheiat o relație de aproape 6 ani. Nu a mai mers și am decis împreună “să luăm o mică pauză” deși știm amândoi că s-a terminat definitiv. Deveniserăm toxici unul pentru celălalt și am decis, tot împreună, că o să rămânem prieteni”, a mărturisit Carmen Șerban, pentru fanatik.ro
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest