Carmen Tănase a rupt TikTok-ul în două: „E puțin stupiduț așa…”

 

5 zile.

 

Carmen Tănase a avut nevoie de doar 5 zile pentru a strânge peste o sută de mii de urmăritori pe TikTok, una dintre cele ai în vogă rețele de socializare în rândul tinerilor. Este o cifră impresionantă, având în vedere că un asemnea număr se atinge în general în câteva luni bune de zile.

 

Actrița, care are o bază mare de fani pe Instagram și Facebook, a spus în exclusivitate la Antena Stars că aventura ei pe TikTok a început pur și simplu dintr-o joacă. Ea a urcat o serie de videocliuri în care practic nu face altceva decât învață cum să folosească aplicația de socializare.

 

 

Actrița a explicat că totul a venit dintr-o joacă, asta după ce a văzut o fată care făcea acest lucru în jurul ei. Ambițioasă din fire, Carmen Tănase și-a propus să aibă și ea TikTok. De asemenea, ea a precizat că nu are un secret pentru care a strâns mulțimea de urmăritori, însă a ținut să le mulțumească foarte mult pentru că-i sunt alături și le-a promis surprize plăcute. Actrița a ținut să precizeze că nu-i place deloc ceea ce vede pe această platformă, asta deorece tinerii doar se strâmbă, dansează și ascultă manele, astfel că vrea să aducă o schimbare.

 

"Am pornit dintr-o joaca, cu o domnișoară care se pricepe. M-am ambiționat și am zis ca pot și eu sa devin virală. Ce-i drept nici nu știu sa umblu foarte bine pe aplicația asta. Nu știu nimic despre TikTok. Am aruncat un ochi sa văd care e situația si e puțin stupiduț așa. Eu nu vreau sa ma scălămbăi pe TikTok, vreau sa fac ceva din care sa învățam, să fie util", a declarat, la Antena Stars, Carmen Tănase.

 

În interviul acordat Antena Stars, Carmen Tănase a vorbit și de principala schimbare pe care a făcut-o în viața ei în 2021, un an pe care l-a descris ca fiind complicat. 2021 a fost un an foarte complicat. Am fugit din București și m-am mutat la țară, e un lucru important. A fost utilă pandemia asta din acest punct de vedere, altfel nu știu dacă mai plecam”, a spus actrița.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest