Carmen Tănase, despre cel mai dificil moment din viața ei. Cum a păcălit moartea!

 

 Carmen Tănase, în vârstă de 61 de ani, a fost invitată astăzi la „Vorbește Lumea”, unde a vorbit despre un eveniment neplăcut, care avut loc în urmă cu trei ani. Din fericire, totul s-a rezolvat, iar acum, actrița se concentrează pe proiectele personale.

„Mă durea piciorul , îl simțeam altfel, diferit, parcă nu era piciorul meu. Uneori îngheța, alteori aveam ace așa în el. Și am zis, ‘cu siguranță de la coloană. 

Aveam problemele mele cu colana și am zis să mă duc să-mi mai fac un RMN și, din greșeală, s-a deschis câmpul ăla la RMN mai mult. Și după ce am stat 45 de minute acolo mi-au zis ‘Mai intrați o dată și mi-au pus un grilaj pe cap. Și după, am văzut o atmosferă acolo, intrau unii, alergau, vorbeau în șoaptă. Domnul doctor de acolo de la RMN mi-a zis: ‘Se întâmplă că aveți o tumoră pe măduvă. Asta se întâmpla acum trei ani’, a declarat Carmen Tănase.

 „Mi-au arătat-o.. măduva se subția și stătea să se rupă și a zis că nu mai e timp, pentru că din clipă în clipă, se poate întâmpla ca aia să se rupă și dacă se rupea măduva, pericolul era paralizie de la gât în jos. În trei zile m-am operat”, a mai spus ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest