Carmen Tănase, factură uriaşă la gaze: "O să fiu în pragul infarctului!"

 

Carmen Tănase (60 de ani) se alătură vedetelor care au criticat în ultima vreme decizia luată de Guvern de a liberaliza piața de energie. Îndrăgita actrița a dezvăluit că mama ei are 90 de ani și trăiește doar dintr-o pensie de 1.300 de lei pe lună.

Carmen Tănase a mărturisit că nici nu a avut curaj să îi arate noile facturi la gaze și la curent, pentru că nu a vrut să o supere pe bătrână. Actrița nu este de acord cu măsurile luate de guvernanți și crede că dacă lucrurile vor merge tot așa, mulți oameni vor avea de suferit.

„Cumva, noi suntem transformați toți, aproape toți, marea majoritate în persoane vulnerabile, asistați social. Asta a făcut statul cu populația sa, în principiu plătitoare de taxe, adică o populație care își plătește existența. Ceea ce se întâmplă acum cu facturile este o crimă. Vor să ne transforme pe toți în asistați social persoane vulnerabile. Trebuie să spunem stop. Brusc ne transformăm în asistați sociali! Dacă oamenilor le convine chestia asta, atunci bine”, a declarat Carmen Tănase la Antena 3.

Actrița a spus că se teme pentru lunile următoare, în contextul în care facturile se vor scumpi și mai tare. Vedeta a spus că propabil va fi " în pragul infarctului" atunci când se va trezu cu plăți uriașe.

Ea s-a arătat, de asemenea, dezamăgită că românii nu s-au revoltat mai tare. Nu numai acum, ci și în alte cazuri.

„Am totul pe curent electric și încălzire și tot, ca atare am trecut acolo un consum când m-am înscris la furnizorul la care sunt și probabil că va veni regularizarea aia sau cum se cheamă. Atunci o să fie crimă fatală, până atunci nu știu despre ce este vorba. Cât am trecut acolo, atât am plătit, atât am estimat, în sensul ăsta. Probabil că în februarie sau în martie o să fiu în pragul infarctului. Habar nu am, să vedem atunci. Lipsa de reacție nu mai pot să spun că mă enervează, mă surprinde, sunt din ce în ce mai surprinsă. Eu mă mir continuu de vreo doi ani încoace în general în lipsa de reacție a oamenilor, așa că asta cu facturile… Dar probabil că la un moment dat lucrurile se vor agrava atât de tare încât mămăliga o să explodeze.

Adică gluma se îngroașă din ce în ce mai tare și la un moment dat va fi lupta pentru supraviețuire şi atunci probabil că se va reacționa”, a mai spus Carmen Tănase.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest