Carmen Tănase nu-și lasă fiul să se căsătorească: ''Nu este cazul”

 

Carmen Tănase a fost căsătorită cu criticul de teatru Victor Parhon, iar cei doi au împreună un copil pe nume Tudor. Tânărul în vârstă de 32 de ani are o relație foarte bună cu mama lui, deși a fost foarte mult plecat în Olanda. Actrița a mărturisit motivul pentru care nu își dorește ca fiul ei să se căsătorească.

Carmen Tănase este foarte deschisă cu fiul ei, Tudor, iar cei doi își mărturisesc fiecare detaliu din viața sa. Actrița a declarat de ce nu-l vede pe acesta însurat prea curând.

Carmen Tănase este de părere că nu este cea mai bună perioadă pentru o nuntă, iar actrița nu-și dorește nici să devină bunică, deși până mai ieri vedeta își dorea acest lucru.

''Nu este cazul. Nu acum'', a declarat Carmen Tănase pentru impact.ro.

Carmen Tănase are o relație foarte bună cu fiul ei și are doar cuvinte de laudă la adresa lui. Actrița a declarat că băiatul petrece foarte mult timp citind și că este atent la fiecare detaliu atunci cu mama sa apare la televizor.

''Fiul meu are o viziune diferită dintotdeauna. Când era mic avea o preocupare. Citea tot. Avem în casă niște mii de volume. Nu l-a învățat nimeni. Nu am niciun merit în treaba asta. A trecut prin toate etapele posibile. Vorba lui: mediul online nu mai este nicio surpriză pentru el. Sunt deja mâncate. Pe mine mă ceartă că mă uit la televizor. Este mai informat decât majoritatea celor care apar la televizor'', a declarat actrița, potrivit viva.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest