Câștigătorul Splash! Vedete la apă: „10 nici la muzică nu luam!”

 

Trei concurenți vor ajunge în finala săptămânii, după ce nu s-a putut face departajarea pentru locul 2.

 

Ediția a cincea a emisiunii concurs Splash! Vedete la apă și-a desemnat câștigătorul. Este vorba de nimeni altul decât Costin Gheorghe, fratele cântăreței Elena Gheorghe, care a reușit să impresioneze juriul cu săritura sa și a luat nota secretă 10 din partea Iuliei Albu.

 

Costin Gheorghe a fost și el suprins de performanța obținută la Splash! Vedete la apă: ”10 să știi că de multe ori nici la muzică nu luam, cu toate că mama mea era învățătoare. Sunt foarte bucuros și vă mulțumesc frumos că ați avut încredere în mine. Chiar dacă am început ezitant, mi-am luat inima în dinți și am revenit la Costin”. Fratele Elenei Gheorghe s-a ales astfel și cu premiul în valoare de 3500 de lei.

 

O premieră s-a întâmplat la această ediție a Splash! Vedete la apă. Jurații, prin notele acordate, nu au putut departaja concurenții care s-au clasat pe locul 2, și anume Natalia Mateuț și Cătălin Cazacu. Drept urmare aceștia au împărțit premiul și vor merge brat la brat în finala săptămânii, firesc, alături de Costin Gheorghe.

 

De altfel, cei trei concurenți care s-au clasat în fruntea ierarhiei sunt prieteni foarte apropiați. N-are cum să-mi pară rău că am ajuns aici. În primul rând, m-am întâlnit cu niște prieteni foarte buni. Mă refer la Cazacu și la Natalia .... care chiar ne-am distrat la viața noastră.”, a spus Costin Gheorghe la Splash! Vedete la apă.

 

Îl știu de când aveam 18 ani. Chiar glumeam că a venit la majoratul meu neinvitat. Am ținut-o și într-o distracție. M-am simțit ca în tabără”, a dezvăluit Natalia Mateuț.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest