Cât a slăbit Gina Pistol într-o săptâmână. Dieta vedetei

 

Gina Pistol a împărtășit cu fanii călătoria ei în lupta cu kilogramele în plus.

Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în urmă cu 10 luni și spune că acum nu se simte deloc mulțumită de felul cum arată. Iubita lui Smiley avut 80 de kilograme în sarcină, la acum în urmă cu o săptămână cântărea 65 de kilograme. Vedeta visează să ajungă la 53 de kilograme, așa cum avea înainte de sarcină.

 „Azi îi fac o surpriză trupului. Azi mă apuc de sport și dietă. Înainte să rămân însărcinată aveam 53 de kilograme. Sport n-am mai făcut de vrei 3 ani. În luna a 9-a de sarcină îmi arăta cântarul 80 de kilograme. Acum, la 10 luni distanță, atât îmi arată cântarul (n.r. 65 kg). Nu sunt cea mai bună formă și am decis că trebuie să fac ceva. Adevărul este că mă simt mult mai bine de când fac sport, când mănânc sănătos. Practicarea sportului îmi oferă și tonus psihic. Am început un program de 12 săptămâni ca să îmi reintru în formă. Carmen a fost cea care mi-a arătat că se poate. De fiecare dată a avut răbdare cu mine și m-a ghidat, cu blândețe și profesionalism, spre țelul meu. O să vă arăt poze înainte și după la sfârșitul acestor 12 săptămâni”, a spus Gina Pistol pe Instagram., în urmă cu o săptămână. 

Acum, vedeta a revenit cu detalii despre procesul de slăbire și spune că eforturile ei au început să dea roade. Ea a reușit să scape de 2 kilograme din prima săptămână. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest