Cât câștigă Alexia Eram! „Banii sunt făcuți să-i cheltui, că nu o să-i iei în mormânt!”

 

Fata Andreei Esca nu se uită la bani și își face toate capriciile. Sumele colosale pe care le obține Alexia Eram din partneriate și unde se duc toți acești bani.

 

Alexia Eram a trăit o viață de basm de când era mică. Din postura de copil al Andreei Esca nu i-a lipsit nimic. Însă mama sa a educat-o și a învățat-o să-și câștige singură existența. Ajunsă la adolescență, Alexia Eram și-a canalizat întreaga atenție spre mediul online, de unde obține banii necesari care-i asigură un trai peste nivelul mediu.  

 

Tânăra influenceriță nu se uită deloc la bani, recunoscând că este o fire foarte cheltuitoare. De la vârstă fragedă, beneficiind și de statutul fericit de a fi copilul unei vedete, Alexia Eram a fost implicată în diverse proiecte. Și acum ea este imaginea mai multor brand-uri, iar pozele pe care le promovează în online îi aduc câștiguri substanțiale. Într-un podcast, fără a dezvălui sumele pe care le câștigă, Alexia Eram a mărturisit că trăiește viața la care a visat încă de când era doar un copil.

 

Practic, Alexiei Eram nu-i lipsește nimic, spunând că-și permite să cumpere oricând ceea ce-și dorește, să meargă de trei ori pe an în vacanțe exotice, să mănânce la restaurante exclusiviste. Din activitățile pe care le desfășoară în online, vedeta a reușit să-și cumpere și casa visurilor ei, considerându-se astfel, o femeie împlinită din punct de vedere financiar.

 “Nu contează câți bani am făcut până acum, contează să fii cu picioarele pe pământ, să știi cum să-i investești. Am o casă frumoasă, plătită din banii mei, îmi permit să merg în vacanțe, să mănânc la orice restaurant aș vrea, să petrec așa cum îmi doresc și să-mi cumpăr ce-mi doresc. Cam de trei ori pe an îmi doresc să merg în vacanță”, a spus Alexia Eram.

 

Ea a recunoscut că la educația sa financiară a contribuit din plin și tatăl său, care a învățat-o să chibzuiască din banii agonisiți. Chiar dacă recunoaște că este o fire foarte cheltuitoare, Alexia a reușit să pună și bani de-o parte. “Tata m-a învățat de când eram mică să îmi pun și niște bani deoparte. Într-adevăr, eu sunt o fire care cheltuie cam mult și îmi e foarte greu să fac această decizie, dar încerc și să pun deoparte și să am tot timpul ceva. Eu sunt pe principiul că muncești pentru a avea niște bani, și banii sunt făcuți ca să îi cheltui, pentru că atunci când mori, nu o să îi iei în mormânt”, a adăugat tânăra.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest