Cât costă o ședință de terapie cu Oana Lis: „Am redeschis fizic cabinetul!”

 

Vedeta a anunțat ce tarife percepe pentru o ședință de o oră. Ea a anunțat că poate face și terapie online.

 

Oana Lis s-a decis să revină în câmpul muncii și astfel și-a redeschis cabinetul psihologic. Soția lui Viorel Lis, fost primar al Capitalei, a făcut anunțul pe facebook. Cabinetul psihologic se află în sectorul 1 din București, dar nu e necesar ca aceștia să se deplaseze la locație, pot face și terapie online.

 

„Voiam să vă anunț că am redeschis fizic cabinetul de psiholog în sectorul 1. Cine dorește detalii pentru o programare, mă poate suna. Putem lucra pe teme pe care eu mi le-am lucrat și vindecat la mine și din acest loc pot conține și pe altcineva cum ar fi depășirea traumelor din copilărie, anxietate, depresie, atac de panică, găsirea motivației în viață, îmbunătățirea relației cu cei din jur, iertare și acceptare. (…)Deci, vă aștept cu drag să ne cunoaștem live și în acelasi timp, le mulțumesc pentru încredere celor care deja lucrează cu mine și îi felicit pentru dorința de evoluție personală. Numai bine tuturor”, a scris Oana Lis pe pagina personală. de Facebook.
 

Anunțul făcut de vedetă a fost întâmpinat de o mulțime de reacții. Mulți dintre urmăritorii ei s-au arătat foarte interesați și chiar au pus întrebări legate de costurile ședințelor de terapie. Oana Lis nu s-a ferit și a spus public. „Da, și online. Așa e 70 lei o ședință de o oră. La cabinet sunt și costuri de locație. Vorbim în privat dacă e”, a spus ea, dar ulterior a completat. „Online e 70 lei și la cabinet 100 lei. Vorbim în privat dacă e”, a explicat vedeta.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest