Cătălin Bordea, reacție emoționantă după întâlnirea cu un băiețel dintr-un trib din La Guajira

 

În ultima ediție a emisiunii America Express, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au ajuns într-un trib din deșertul La Guajira, unde au fost impresionați de stilul de viață al localnicilor. Cei doi concurenți au fost învățați de mai multe femei cum să macine sarea și să umple solnița, iar apoi au avut ocazia să vadă cum trăiesc oamenii în acele condiții sărace.

În timp ce se plimbau prin trib, Cătălin Bordea a văzut un băiețel ținut în brațele mamei sale și a fost impresionat de acel copil. Cătălin și Nelu au observat că acești copii din trib trăiesc în aceleași condiții sărace ca și restul comunității și că nu au prea multe șanse de a avea un viitor strălucit. „Vedeai sărăcia din jurul tău, îți dădeai seama că nu prea au șanse de un viitor foarte strălucit. Chiar mi-a dat o stare ciudată”, a mărturisit Nelu Cortea.

Cătălin Bordea a fost de acord cu el, adăugând că una dintre cele mai mari probleme ale comunității este sărăcia extremă, care îi pune în pericol sănătatea și viitorul copiilor lor. „Îți moare copilul și nu poți să faci nimic! Aia e problema mea cea mai mare”, a spus Cătălin Bordea.

Cei doi concurenți au fost profund emoționați de întâlnirea cu localnicii din trib și au învățat să aprecieze mai mult ceea ce au în viața lor


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest