Cătălin Bordea și Nelu Cortea au refuzat o cazare la America Express! Dar au revenit: „Vă rog, dați-ne o șansă…”

 

Echipele participante la America Express se confruntă cu provocări din ce în ce mai mari, iar una dintre ele este găsirea unei locuințe în timpul cursei. Cătălin Bordea și Nelu Cortea s-au confruntat și ei cu această problemă, petrecând minute în șir pe străzile orașului în căutarea unui localnic dispus să îi cazeze.

După multe minute de căutări, cei doi concurenți au întâlnit un bărbat care s-a oferit să îi primească în depozitul său improvizat. Cu toate acestea, Bordea și Cortea nu au fost încântați de condițiile oferite și au decis să caute altă opțiune de cazare.

Ulterior, cei doi au revenit la depozitul bărbatului, motivând că nu au găsit altă opțiune și că sunt dispuși să încerce să se adapteze la condițiile din locuință. Localnicul le-a oferit o canapea pentru a dormi, însă baia era o improvizație fără duș. „Exact ca ultimii copii care regretă că au plecat de acasă. Eram: Vă rog, dați-ne o șansă, primiți-ne înapoi, e frumos la dumneavoastră”, au mărturisit cei doi concurenți.

Întâlnindu-se cu Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Bordea și Cortea le-au spus că găsirea unei cazări este destul de dificilă în orașul respectiv. „Eu am un depozit aici, dacă vreți să dormiți. Am o canapea. Vă dau cu drag. Era un pic chinuită treaba acolo. Plus că era foarte cald, duș nu era, doar un furtun să te speli. Mergem să mai căutăm un pic și dacă nu vă supărați, venim înapoi la dumneavoastră (...) Ne-am întâlnit și cu Andrelele la un moment dat și ne-a zis că e cam nasoală treaba, pentru că nu găsești”, a declarat Nelu Cortea. În cele din urmă, cei doi concurenți au decis să rămână la locuința respective.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest