Cătălin Bordea și Nelu Cortea pierd ocazia de a câștiga în America Express din cauza unei situații neașteptate

 

În ultima ediție a show-ului America Express, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au fost nevoiți să se descurce fără al treilea membru al echipei, după ce persoana pe care o convinseseră să li se alăture a dispărut fără urmă. Concurenții au avut parte de o probă care i-a pus în dificultate și anume, să convingă un localnic să facă parte din echipa lor. Deși au reușit să găsească un tânăr care să se alăture, la scurt timp acesta a dispărut fără să spună nimic. Cătălin Bordea și Nelu Cortea au realizat abia după câteva minute că sunt singuri și au fost nevoiți să caute un alt localnic dornic să li se alăture.

Concurenții au recunoscut că nu au fost atenți și că l-au pierdut din vedere pe tânărul care îi însoțea, iar Cătălin Bordea a mărturisit că „Mie mi-a picat cerul în cap. După ce că și așa l-am găsit greu...”. Pe noi ne-a luat tare febra să vindem, încât am scăpat din vedere cel mai important om. Habar nu am când a plecat. Eu mă chinuiam să vând la oameni. Cum să faci asta?”, a spus și Cortea. După alte minute de căutări, cei doi au găsit o femeie, pe nume Angi, care a acceptat să li se alăture.

Această situație neașteptată a reprezentat o problemă pentru cei doi concurenți, care au avut de înfruntat o probă dificilă și s-au trezit nevoiți să se descurce fără al treilea membru al echipei. Deși au reușit să găsească o altă persoană dispusă să li se alăture, pierderea tânărului care i-a abandonat fără să spună nimic i-a pus într-o situație dificilă


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest