Cătălin Bordea și-a expus strategia de la America Express! Ce vor face cu 2 dolari pe zi: „Luăm alune și suc!”

 

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au dat un interviu la dublu, în exclusivitate pentru Antena Stars, înainte de îmbarcarea pentru America.

 

Cei doi comedianți vor face echipă și în afara spectacolelor pe care le susțin, adică la America Express. Cu câteva ore înainte de decolare, cei doi și-au expus planurile și tacticile pe care le au pentru a ieși biruitori la capătul reality-show-ului. Marea problemă pentru amândoi este dorul de soții, care, sunt siguri, îi va măcina.

 

Cătălin Bordea a făcut haz de necaz de situația în care este acum, explicând că nu se știe cât vor sta în cadrul show-ului TV, asta deoarece fie nu vor putea face față, fie vor fi votați spre eliminare, astfel că nu sunt siguri că vin ultimii de la America Express. Bineînțeles, printre întrebări, una a fost și legată de ceea ce o să-i lipsească pe parcursul competiției cel mai mult, iar răspunsul a emoționat pe toată lumea. Cătălin Bordea a dezvăluit că o să-i fie extrem de dor de soția lui, asta fiindcă doar opt zile au stat cel mai mult separați.

 

"O să-mi lipsească soția mea, singurul lucru care o să-mi lipsească, o să ne lipseacă, de fapt, sunt soțiile. Maxim opt zile am stat despartit cel mai mult de sotia mea. Bine, nu stim cat o sa stam, dar ne pregatim psihic si emotional. Noi o sa ne luam alune de 2 dolari si suc. Eu o să fac rost de mâncare, nu mi-e jenă să cer de la un bătrân invalid. Dacă nu-mi dă, o să mă descurc, doar suntem români. Noi suntem mari creatori de frustări. Oamenii sunt rai, când te vad bine si sanatos te voteaza sa pleci. Noi ne-am stabilit ca obiectiv locurile 3-6, dacă o să luăm unu o să fim mega-surprinși. Dar o sa facem tot posibilul sa plecam ultimii. Nu ne adaptăm ușor: mie îmi place să dorm, ăstuia îi place să mănânce. Eu o să-I fac rost de mâncare, ca el să mă păzească atunci când dorm", a declarat Cătălin Bordea pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest