Cătălin Botezatu a ajuns la proces după ce a fost înşelat: "O să-l dau în judecată". Ce a pățit designerul

 

Cătălin Botezatu deține extrem de multe proprietăți în România în mai multe orașe din țară. Chiar dacă designerul a declarat recent faptul că vrea să le păstreze doar pentru el și să nu le pună în chirie, se pare că vedeta s-a decis totuși să renunțe la una dintre casă și să o vândă. În acest sens, problemele nu l-au ocolit pe designer-ul care a primit o țeapă din partea unui italian, care nu i-a dat nici până în ziua de astăzi banii. Cătălin Botezatu spune că aceasta nu este o situație unică, pentru că există multe persoane care au datorii la el.

"Am multe imobile personale în care nici măcar nu locuiesc. Stau într-o superbă casă cu vedere spre lac. Dar nu contează numărul lor, contează să știi să manageriezi banii din ele. Vreau să stau în cele mai fițoase locuri, vreau să trăiesc clipa. Am ajuns la nivelul în care nu dau socoteală și nu depind de nimeni.

Alții au datorii la mine, unii se fac că uită! Știi ce mă deranjează la oamenii, pentru că îi împrumut cu mare drag. De multe ori fac asta, pentru că știu că au nevoie de bani, am salvat vieți dând bani, dar chestia aia că atunci când se face termenul, pe 11, pe 13, dă-mi un telefon și spune-mi: n-am bani acum, ți-i dau luna viitoare, e ok, dar nu mă sfida! Te întâlnești cu mine și nu te face că nu-mi datorezi nimic. Mai am un escroc de italian care trebuie să-mi dea banii pe un apartament și nici acum nu mi i-a dat, o să-l dau în judecată. Banii pe un apartament în nordului, deci e o sumă. Nu-i dau numele că nu vreau să-l fac de rahat din prima, dar tot escroc e! O să-i recuperez! Îmi trăiesc viața și îmi cheltui banii cu chibzuință, sânge de evreu. Dar nu fac rabat de la plăcerile vieții pe plan personal!" a spus Cătălin Botezatu pentru fanatik, în cadrul emisiunii de pe Youtube.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest