Cătălin Botezatu a explicat de ce se ojează: „Nu dați dovadă decât de ură și invidie”

 

Designerul își face unghiile cu ojă neagră. El a explicat de ce face acest lucru, după ce au apărut și primele voci critice.

 

Cătălin Botezatu își face unghiile de la mâini și picioare cu ojă neagră. Celebrul creator de modă a fost întrebat, în cadrul unei sesiuni pe TikTok, de ce face acest lucru. Mai ales că au existat numeroase voci critice, designerul s-a explicat. El a ținut să-și lămurească marea comunitate de admiratori. Cătălin Botezau a precizat că el își vopsește unghiile de la picioare des în negru, iar asta pentru că acest lucru este deja un trend de foarte mult ani.

Am unghiile de la picioare vopsite cu negru. Mă gândesc uneori câți retarzi și câți inculți sunt în general, nu doar în România. Înainte de a acuza pe cineva de ceva, trebuie să documentezi. M-am săturat să spun, de exemplu, că oja neagră de la mâini sau picioare, este un trend. Este un trend de zeci de ani, nu doar de acum. Este un trend fashion. Vei vedea că acest trend a fost adoptat, eu am fost printre primii, de mari vedete. Încetați cu prostia asta. Nu dați dovadă decât de ură și invidie. Nu mă justific!”, a spus Cătălin Botezatu, în cadrul unei reacții pe TikTok


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest