Cătălin Botezatu rupe tăcerea despre operațiile estetice: „Chiar acum o lună am avut...”

 


Cătălin Botezatu este considerat, fără doar și poate, unul dintre cei mai atrăgători bărbați din showbiz-ul românesc. Celebrul bărbat care face furori printre reprezentantele sexului fumos și surprinde pe toată lumea cu fiecare apariție. Cu toate astea, designerul este pus adesea la zid de către fanii din mediul online. 

Recent, Cătălin Botezatu nu s-a mai putut abține și le-a dat o replică celor care consideră că a exagerat cu intervențiile estetice. În vârstă de 55 de ani, celebrul designer a spus adevărul despre operațiile estetice, pe care mulți îl acuză că le-a făcut.


„Chiar acum o lună a m avut o «problemă» cu o poză pe care am postat-o și mi-au spus «ți-ai făcut operație estetică». Toată lumea a zis «ți-ai făcut operație estetică». Nu!”, a spus Cătălin Botezatu, la Antena Stars, potrivit Spynews.

„Deocamdată nu. Consider că nu am nevoie, așa consider eu, dar never say never (niciodată să nu spui niciodată). Dacă, în timp, mă voi șifona foarte tare și lucrurile vor arăta mai delicat, de ce nu?!
Mici intervenții. Nici să exagerez, pentru că, cu siguranță, aș deveni penibil. Vârsta e vârstă, trebuie să ne-o asumăm”, a încheiat designerul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest