Cătălin Cazacu și Codruța au părăsit competiția Dancing on Ice – Vis în doi

 

Ultimele patru echipe din competiția gheții, Sore și Grațiano, Carmen Grebenișan și Lilian, Nicolai Tand și Daniela și Cosmin Natanticu și Maria au făcut spectacol seara trecută în cea de-a doua ediție Dancing on Ice – Vis în doi. Clasamentul final a adus la duel perechile Iulia Albu – Marian și Cătălin Cazacu – Codruța, cei din urmă fiind echipa care a părăsit competiția. Telespectatorii au urmărit în număr mare cea de-a doua ediţie live a show-ului Dancing on Ice - Vis în doi, aceasta impunându-se ca lider de audienţă, atât la nivelul targetului urban, cât şi la nivel national. 1.2 milioane de telespectatori, la nivel national, urmăreau aseară, în minutul de aur, 20:30, spectacolul live pe gheaţă la Antena 1.

Conform datelor oferite de Kantar Media, în intervalul 20:00-23:28, la nivel urban, cea de-a doua ediţie Dancing on Ice - Vis în doi şi totodată prima eliminare din cadrul show-ului s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie 5.2 puncte de rating și 13% cotă de piață. Poziţia secundă a fost ocupată de Pro TV, cu o medie de 4.2 puncte de rating şi 10.5% cota de piaţă. Şi la nivel naţional, spectacolul live pe gheaţă de la Antena 1 a fost prima opţiune a telespectatorilor, înregistrând un rating mediu de 5.3 puncte şi 12.3% cota de piaţă, poziţia secundă fiind ocupată de această dată de Kanal D, 4.9 puncte de rating şi 11.5% cota de piaţă, in timp ce Pro TV ocupa a treia poziţie în clasament, cu 4.5 puncte de rating şi 10.5% cota de piaţă.

A fost o seară plină de emoție la Dancing on Ice – Vis în doi. Ultimele patru echipe au intrat oficial în competiția Dancing on Ice – Vis în doi cu momente dificile și spectaculoase. Sore, Carmen Grebenișan, Nicolai Tand și Cosmin Natanticu au patinat alături de partenerii lor pentru a duce mai departe visul pentru care aceștia au intrat în competiția dansului pe gheață. Clasamentul întocmit la finalul ediției, format din notele juraților și votul publicului, i-a adus în postura de a se duela pe Iulia Albu și Cătălin Cazacu și partenerii lor, Marian și Codruța. Jurații emisiunii, Mihai și Elwira Petre, Simona Pungă și Cornel Gheorghe au fost puși în dificultatea de a alege care dintre echipe își va continua parcursul în competiție pe baza a două dansuri pregătite minuțios. Finalul serii a dezvăluit plecarea din competiție a lui Cătălin Cazacu și a Codruței, Iulia Albu și Marian primind astfel o nouă șansă. În afara dansurilor pregătite de concurenții emisiunii, pe gheața Dancing on Ice – Vis în doi și-a făcut apariția Masha, o tânără patinatoare din Ucraina, care a încântat publicul cu un dans tribut adus țării sale.

Dancing on Ice – Vis în doi continuă sâmbăta viitoare, live, de la 20.00, cu o ediție tematică: filme celebre.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest