Cătălin Moroșanu a dat mănușile jos și a luat cratița de toartă: „Habar n-au că acum sunt la regim”

 

Surpriză în bucătăria de la Chefi la Cuțite, acolo unde cel supranumit „Moartea din Carpați” și-a arătat talentele în arta gastronomică. În plus, Moroșanu a făcut și o serie de dezvăluiri incredibile cu privire la începuturile sale în kickboxing, care s-au produs relativ târziu.

 

După Ioan Andone și Florin Bratu, Cătălin Moroșanu este al treilea mare sportiv al României care vine în bucătăria Chefi la Cuțite pentru a-și demonstra talentul în arta gastronomică. Și a făcut-o într-o perioadă destul de grea pentru el, fiind la dietă, după ce a luat în plus câteva kilograme. „Ei habar n-au că eu acum sunt la regim! Pentru că am început să mă îngraș, iar băiatul trebuie să stea la regim”, a mărturisit Cătălin Moroșanu.

 

Surpriza a fost una de proporții pentru chefi, atunci când au aflat că preparatul pe care l-au degustat a fost făcut de Moroșanu, mai ales că a fost vorba de o salată! „Poți să te mai lupți după ce mănânci salata asta?”, l-a întrebat Sorin Bontea.

„Nu, am mâncat carne toată viața. Mușchiul și forța de acolo vine, de la proteină”., a răspuns Cătălin Moroșanu.

 

Luptătorul a făcut și o serie de dezvăluiri privitoare la trecutul său, spunând că a fost inclusiv victima bullying-ului în școală, iar acest lucru l-a determinat să se apuce de sport. „Toți făceau mișto de mine! Am zis să mă apuc de sport pentru că sportivii erau respectați la mine în liceu. Am intrat la Facultatea de Drept la Iași, iar în anul II de facultate m-am apucat de kickboxing. Uite așa, dintr-o simplă întâmplare, am ajuns printre primii 8 luptători din lume! Și-a imaginat vreodată cineva că o să se întâmple lucrul ăsta? Uite că s-a întâmplat!”, a povestit Cătălin Moroșanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest