Cătălin Rizea, chef Cătălin Scărlătescu și Adda, la un pas de tragedie în vacanţa de pe vas: „Se mișca în toate direcțiile. Ni s-a făcut rău!”/ VIDEO

 

Cătălin Rizea, Adda și Chef Cătălin Scărlătescu au plecat împreună, într-o aventură memorabilă pe mare, în Grecia și au avut parte de peripeții pe care nu le vor da uitării prea curând. În exclusivitate pentru Antena Stars, artista a povestit cum au fost la un pas de tragedie în vacanța de pe vas.

Este cunoscut faptul că Chef Cătălin Scărlătescu este un împătimit al aventurilor pe mare, pasiune pe care a împărtășit-o recent și cu Cătălin Rizea și Adda. În direct, la Antena Stars, artista a mărturisit că ce arăta la început ca o vacanță relaxantă, s-a transformat rapid într-un moment de panică, din cauza unei furtuni neașteptate.     

„Ne-a prins o furtună pe mare cu un vânt foarte puternic de 35 de noduri frontal, însemnând undeva la 60 de kilometri pe oră și valuri mari, pentru noi a fost botezul, să zic așa. Scărlătescu dansa, se distra, nu avea nicio treabă pentru că el a trăit chestii mai grave pe mare. Ideea este că totul era sigur. Nu avea cum să se întâmple nimic, doar că barca făcea foarte urât. Se mișca în toate direcțiile. Nu puteam să stăm în picioare. A trebuit să stăm jos, să ne ținem de ceva. Și ni s-a făcut rău. E normal pentru că ne-am zgâlțâit 7 ore. Pe moment m-am speriat, dar a doua zi mi s-a părut foarte amuzant totul. M-am panicat în momentul în care s-a stricat ceva din cauza vremii, ceva care arăta direcția în care trebuia să mergem. Era noapte și trebuia să virăm dreapta pentru că urmau niște stânci și o insula mica pe care trebuia să ocolim. În timpul ăsta în care nouă ni s-a stricat dispozitivul respective, am început să primim mesaje prin stație de la ruși, cu SOS. Unii aveau probleme mai grave decât noi și era foarte ciudat, scârțâia barca.”, a spus Adda la Antena Stars.

Mai mult de atât, Adda a mărturisit că nu doar agitația mării și vântul puternic le-au dat mari bătăi de cap, ci și defectarea unui aparat extrem de important din dotarea bărcii cu ajutorul căruia depistau obstacolele de pe mare.

Din fericire, au reușit să treacă cu brio peste experiența înfricoșatoare, iar acum când se uită în spate, glumesc și râd pe baza subiectului.

„Așa pe moment era adrenalină maximă și panică, dar nu avea ce să se întâmple rău. Puteam, Doamne ferește, să alunecăm și să ne lovim. Bărcile sunt foarte bine făcute și rezistă la furtuni și mai mari, dar pentru noi a fost prima dată. Nu vreau să rămân cu frici, e o experiență foarte mișto să stai pe mare.”, a mai precizat artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest