Cătălin Scărlătescu a căzut la America Express: chef-ul, pus la pământ în timpul unei probe!

 

Cătălin Scărlătescu, celebrul chef și concurent în cadrul emisiunii America Express, a avut parte de un incident nu tocmai plăcut. Bucătarul a fost implicat într-o probă în care trebuia să urmeze un copil din tribul Wayuu și să ia biluțele de pe un medalion. Încercând să țină pasul cu băiatul, Cătălin s-a împiedicat și a căzut la pământ.

În timpul filmărilor pentru emisiunea America Express, concurentul Cătălin Scărlătescu a avut parte de un incident nefericit. În timp ce încerca să urmeze un băiat din tribul Wayuu, celebrul chef s-a împiedicat și a căzut la pământ. Prietena lui, Doina Teodoru, s-a amuzat pe seama momentului, dar l-a și ajutat să se ridice. „Chiar mă întrebam când o să cazi tu din nou. Cum faci tu de cazi de fiecare data? Dă-mi mâna!”, a fost reacția Doinei Teodoru.

Cătălin Scărlătescu a explicat că a fost dificil să țină pasul cu băiatul și că s-a împiedicat de un obiect. „M-am împiedicat de astea. Am căzut, Charlie a râs, frumos, ne-am bucurat că ne-a dat biluța”, a spus Cătălin Scărlătescu. În cele din urmă, cei doi concurenți au reușit să obțină biluțele de pe un medalion.

Mai apoi, concurenții au continuat cu o altă probă, care a presupus să găsească mai multe pietre și să pună nămol, astfel încât construcția să reziste. Cătălin Scărlătescu a lăudat-o pe iubita sa pentru ajutorul acordat în această probă și a recunoscut că fără ea nu ar fi reușit. „Am ajuns la o clădire făcută din chirpici, făcută din nămol și pietre. Singurul moment în care mi-am dat seama că este o grădiniță a fost atunci când am intrat și am văzut niște scăunele de copii. Nici nu se evidenția prin nimic. Era la fel ca și celelalte case. Am făcut o super echipă aici. Ea alegea pietrele, eu puneam nămolul și le aranjam”, a spus Scărlătescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest