Cătălin Scărlătescu, despre cum reușește să își mențină greutatea: „Mă lua amețeala pe stradă”

 

Cunoscutul jurat de la Chefi la cuțite, Cătălin Scărlătescu, a reușit în ultimii ani să ardă peste 50 de kilograme, fără să apeleze la nicio intervenție chirughicală.

Totuși, spune Cătălin Scărlătescu, atunci când a ajuns la cea mai mică greutate, nu s-a simțit foarte bine. Iată ce face, pentru a se menține în formă și cum reușește să își păstreze aceeași greutate, fără prea mult efort.

După ce a slăbit 52 de kilograme, Cătălin Scărlătescu ajunsese să aibă 95 de kilograme la un moment dat, fiind cea mai mică greutate pe care a avut-o vreodată. Totuși, bucătarul  a avut o cădere bruscă de formă.

„Nu am ținut mari diete, doar mi-am închis robinetul la mâncare. Dacă înainte mâncam un kilogram, acum mănânc 150 de grame, de orice, doar am diminuat cantitatea. Atunci m-am oprit la 95 de kilograme, dar mă lua amețeala pe stradă, nu știu, eram prea subțire, mă bătea vântul. Acum am vreo 102-103 kg și stau bine, stau la greutatea asta de trei ani.

Ce să fac? Eu sunt bucătar, am mâncat toată viața mâncare bună. Dacă îmi face ceva cu ochiul, sar și mănânc, că na! Mâncarea e bună. E ca la o femeie frumoasă! Când vezi o femeie frumoasă, întorci capul în cealaltă parte. Te uiți și atât! Mâncarea măcar poți s-o mănânci!”, a declarat Cătălin Scărlătescu pentru impact.ro. 
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest