Cătălin Scărlătescu față în față cu bara de limbo! ”Vreau să trec pe sub una”

 

În cadrul ediției de aseară a emisiunii America Express, concurenții au dat startul festivalului din Barranquilla, al doilea cel mai mare carnaval din lume, după cel din Rio de Janeiro. Cele trei echipe rămase în competiție s-au duelat și au avut de trecut pe sub bara de limbo, într-o probă care s-a dovedit cel puțin amuzantă pentru Cătălin Scărlătescu.

Deși proba nu a fost una foarte dificilă, Cătălin Scărlătescu a avut dificultăți în a trece sub bara de limbo, devenind „ținta” glumelor colegilor. În timp ce alți concurenți s-au amuzat copios pe seama lui, iubita sa, Doina Teodoru, s-a descurcat mai bine.

„Ce să trec eu pe sub aia? Dar zic hai, că e pe plajă, pe nisip (...) Eu vreau să trec pe sub una”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Pe de altă parte, Nelu Cortea a avut și el o „prestație” surprinzătoare, după ce a observat că Scărlătescu a trecut deja sub bara de limbo. „Să facă Scărlătescu primul și după s-a băgat și baby al meu”, a fost reacția lui Nelu Cortea. Concurenții au reușit să se bucure de atmosfera carnavalului din Barranquilla și să se pregătească pentru următoarea misiune din competiție.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest