Cătălin Scărlătescu își amintește cu nostalgie de America Express alături de Diana Bulimar și Larisa Iordache

 

Cătălin Scărlătescu a avut o reacție emoționantă atunci când și-a revăzut fostele colege de la America Express, Diana Bulimar și Larisa Iordache, într-un episod al emisiunii Chefi la cuțite. Cele două gimnaste au decis să îi impresioneze pe jurați cu preparatul lor, dar întâlnirea a fost mult mai mult decât o simplă vizită de curtoazie. Cătălin Scărlătescu a fost profund impresionat de cele două, mergând să le îmbrățișeze imediat ce le-a văzut.

În timpul discuției, Cătălin Scărlătescu a dezvăluit un detaliu neștiut despre cele două gimnaste. Potrivit chef-ului, Diana Bulimar și Larisa Iordache au fost singurele concurente de la America Express care au fost recunoscute pe străzile din Mexic. "Singurele vedete care au fost recunoscute pe stradă au fost ele două. Alerga lumea după ele", a dezvăluit Cătălin Scărlătescu.

În timp ce discutau, Diana și Larisa au observat că juratul nu mai are probleme cu piciorul, iar Cătălin Scărlătescu le-a mărturisit că a reușit să slăbească 15 kilograme până acum. ''Am slăbit 15 kilograme până acum. M-au alergat de m-a luat naiba.'', a mărturisit Cătălin Scărlătescu. Întâlnirea dintre cei trei a fost una plină de emoții și amintiri frumoase, iar Cătălin Scărlătescu a fost foarte bucuros să își revadă fostele colege de la America Express.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest